[]
1 Step 1

ESDE KONSULENCEMos nguroni te na kontaktoni ne  +35542321639

Emriyour full name
Telefoniyour full name
Mesazhmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
null

Shërbime Cilësore

null

Zgjidhje Efikase

null

Eficensë

Shërbimet Tona

ESDE Consulting është një kompani konsulente ,e cila ofron shërbime financiare,auditim,menaxhim personeli dhe nje game te gjere sherbimesh financiare.

Konsulentë Financiare

ESDE Consulting ofron sherbime VOIP ne shume shtete te botes.

Më Tepër

Shërbimi VOIP

ESDE Consulting ofron sherbime VOIP ne shume shtete te botes.

Më Tepër

Shërbim Back UP

ESDE Consulting ofron gjithashtu sherbim Back UP per bizneset e te gjitha llojeve.

Më Tepër

Paketat Tona

  • Paketa për call center :
  • Paketa deri ne  10,000 min / muaj
  • Paketa deri ne 100.000 min / muaj
  • Paketa me më shume se  100 000 min / muaj